Dr.Dental

Клініка Шигаріних

Що таке лікування зубів під ключ?

17.07.2024
рубрика: Терапевтическое лечение
переглядів: 14


Лікування зубів під ключ
– це комплекс стоматологічних процедур, які мають кілька цілей. Завдання стоматолога – не просто вилікувати захворювання та позбавити пацієнта від болю, а й максимально зберегти здорові тканини зуба. Зусилля лікаря також спрямовані на якісне відновлення пошкоджених зубних одиниць та проведення профілактичних заходів.

Фахівці стоматології Dr.Dental лікують найпоширеніші захворювання зубів за сучасними методиками. Для кожного пацієнта складається індивідуальний план терапії з урахуванням особливостей зубощелепної системи та супутніх порушень. Вже на першому прийомі наші клієнти зможуть переконатися, що сучасні стоматологічні процедури стали безболісними, комфортними, а головне – доступними кожному.

Ми успішно справляємося як з початковим карієсом, який вимагає мінімального втручання, так і з пульпітом і періодонтитом, коли пацієнт потребує лікування кореня зуба.
 

Переваги клініки Dr.Dental


Чому пацієнти обирають нас?
  •  досвідчені стоматологи-терапевти високої кваліфікації;
  •  високотехнологічне обладнання для діагностики та лікування зубів;
  •  стоматологічні матеріали останнього покоління;
  •  знижки на комплексні програми;
  •  зручний графік роботи лікарів;
  •  проведення процедур за підтримки дентального мікроскопа;
  •  доступна цінова політика.

Запишіться на прийом до нашої клініки, якщо потребуєте допомоги кваліфікованого стоматолога. І не забувайте про профілактичні візити, які дозволять виявити порушення на ранній стадії та вилікувати зуби мінімальними зусиллями.

Залишити коментар


   



Запишитесь на прием

Отправляя эту форму, вы подтверждаете свое согласие с политикой передачи и использования данных на этом сайте