Dr.Dental

Клініка Шигаріних

Які переваги та недоліки встановлення металокерамічних коронок?

08.04.2024
рубрика: Ортопедическое лечение
переглядів: 23


Установка таких коронок, як і будь-який вид протезування, має свої позитивні та негативні сторони. Розглянемо їх докладніше.

Плюси:
  •      Відновлення жувальної функції. Так навантаження розподіляється рівномірно, що дозволяє уберегти від руйнування інші елементи.
  •      Естетична складова. Завдяки великій різноманітності натуральних відтінків та природній прозорості металокерамічних коронок, їх встановлюють як на задню жувальну зону, так і в область посмішки. Непрофесіоналу складно визначити, що насправді зуб не справжній.
  •      Міцність. Її забезпечує металева основа, що допомагає витримувати великі навантаження під час жування.
  •      Доступна вартість, якщо говорити про вироби із недорогоцінних металів. Зважаючи на це, такі протези набули колосальної затребуваності.
  •      Довговічність. Термін їхньої служби складає 8-10 років. Коронки, при виготовленні яких використовується золото чи титан, збережуть свій зовнішній вигляд та функції протягом 15-20 років.

Мінуси:
  •      Висока вартість коронок на основі дорогоцінних металів. Залежно від обраного матеріалу, ціна виробу може сягати десятків тисяч рублів.
  •      Середня міцність. При встановленні коронки з керамічним напиленням слід уникати великих навантажень на зуб (не можна гризти горіхи, тверді чи металеві вироби), оскільки його частина може відколотися. Однак тут можлива реставрація. Найміцнішими на даний момент у світі стоматології є коронки із оксиду цирконію.

У нашій стоматологічній клініці працюють досвідчені фахівці, які якісно проводять протезування зубів, у тому числі металокерамічні коронки.

Пропонуємо зараз зв'язатися з нашим оператором. Він розповість про процедури, що цікавлять, проконсультує за цінами на послуги, запише на огляд до відповідного фахівця.


Ортопедична стоматологічна клініка Dr.Dental. Клініка Шигаріних надає якісні консультації та послуги стоматолога ортопеда з протезування зубів за доступними цінами. Наш центр ортопедичної стоматології визнаний одним із найпрестижніших.
Клініка надає якісні послуги з ортопедичної стоматології та протезування зубів в Одесі, записатися на прийом, консультацію до стоматолога-ортопеда, дізнатися про ціни ортопедичної стоматології можна на сайті – залиште заявку і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

Залишити коментар


   



Запишитесь на прием

Отправляя эту форму, вы подтверждаете свое согласие с политикой передачи и использования данных на этом сайте