Dr.Dental

Клініка Шигаріних

Як проводиться встановлення коронок?

20.05.2024
рубрика: Ортопедичне лікування
переглядів: 15


У «Dr.Dental» діоксид цирконієву коронку встановлюють за таким алгоритмом:


     Діагностика. Після огляду слід прицільний та панорамний знімки зубів, за показаннями пацієнту проводять КТ.
     Санація ротової порожнини. Перед протезуванням хворому лікують карієс, пульпіт, інші стоматологічні захворювання (якщо вони є). В обов'язковому порядку проводять профчистку – видаляють м'які та тверді зубні відкладення.
     Підготовка. При необхідності стоматолог депульпує одиницю (видаляє нерв), пломбує кореневі канали та обточує коронкову частину зуба. Потім слід зняття відбитків. Якщо коронку фіксують на імплантат, відразу вживлюють титановий корінь і після повного приживлення (від 3 до 6 місяців) проводять протезування.
     Виготовлення протезу та тимчасове протезування. Зубні коронки з цирконію створюють за допомогою сучасної технології CADCAM. На основі електронних зубних зліпків пацієнта виконується автономне виточування готової коронки або її бази. На час виготовлення конструкції пацієнту встановлюють тимчасовий пластиковий протез, який захистить зуб від зовнішніх факторів.
     Встановлення протезу. При фіксації виробу на зуб використовують стоматологічний цемент. Щоб закріпити протез на імплантаті, можна застосувати той самий склад або гвинтову систему.

Ортопедична стоматологічна клініка Dr.Dental. Клініка Шигаріних надає якісні консультації та послуги стоматолога ортопеда з протезування зубів за доступними цінами. Наш центр ортопедичної стоматології визнаний одним із найпрестижніших.

Клініка надає якісні послуги з ортопедичної стоматології та протезування зубів в Одесі, записатися на прийом, консультацію до стоматолога-ортопеда, дізнатися про ціни ортопедичної стоматології можна на сайті – залиште заявку і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

Залишити коментар


   



Запишіться на прийом

Відправляючи цю форму, ви підтверджуєте свою згоду з політикою передачі і використання даних на цьому сайті