Dr.Dental

Клініка Шигаріних

Особливості монолітних коронок із цирконію.

20.05.2024
рубрика: Ортопедичне лікування
переглядів: 18


Як зазначалося вище, цільна коронка з діоксиду цирконію повністю піддається фрезерування і набуває завершеного вигляду без подальшого нанесення фарфорового матеріалу. Однак встановлювати такі цирконієві коронки на передні зуби не рекомендується, так як вони мають слабку естетику. У свою чергу фарфоровий шар здатний імітувати натуральну напівпрозорість емалі і покращувати зовнішній вигляд штучних зубів.

Як відомо, однорідні цирконієві коронки мають молочні кольори і суттєво відрізняються від природних зубних одиниць через відсутність належного ступеня прозорості.

Однак багато сучасних виробників пропонують коронки з діоксиду цирконію для встановлення на передні зуби. Вони славляться хорошими естетичними характеристиками, оскільки виготовлені із цирконієвих блоків із достатньою прозорістю.

Слід зазначити, що цирконієві коронки на імпланти без зовнішнього фарфорового шару мають свої переваги. По-перше, це вища міцність проти класичними протезами (понад 1000 МПа). По-друге, у міру зносу традиційних коронок знижується зв'язок між фарфоровим матеріалом та цирконієм, внаслідок чого значно збільшується ймовірність відколів.



Ортопедична стоматологічна клініка Dr.Dental. Клініка Шигаріних надає якісні консультації та послуги стоматолога ортопеда з протезування зубів за доступними цінами. Наш центр ортопедичної стоматології визнаний одним із найпрестижніших.
Клініка надає якісні послуги з ортопедичної стоматології та протезування зубів в Одесі, записатися на прийом, консультацію до стоматолога-ортопеда, дізнатися про ціни ортопедичної стоматології можна на сайті – залиште заявку і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

 

Залишити коментар


   



Запишіться на прийом

Відправляючи цю форму, ви підтверджуєте свою згоду з політикою передачі і використання даних на цьому сайті