Dr.Dental

Клініка Шигаріних

Стоматологічний мікроскоп. Що треба знати?

17.07.2024
рубрика: Терапевтичне лікування
переглядів: 12
Стоматологічний мікроскоп вважається сьогодні однією з обов'язкових умов роботи сучасного стоматолога. Скрупульозне та високоточне ендодонтичне лікування неможливе без збільшення. Використання мікроскопа допомагає:
  •  Очистити канал у важкодоступних місцях, нічого не проґавивши, за допомогою найтонших інструментів;
  •  Зберегти максимальну кількість здорових тканин;
  •  Швидко та точно провести процедуру, видалити залишки старих реставрацій чи зламаний інструмент у каналі (при переліковуванні);
  •  Виключити ризик ускладнень.

Лікарі Dr.Dental мають у своєму розпорядженні найкраще обладнання, що дозволяє добиватися ідеальної якості. Зрозуміло, ендодонтичне лікування у нас у клініках проводиться лише під мікроскопом. Всі наші ендодонтисти – експерти з лікування "мікро". Складна оптика дозволяє лікареві провести лікування гранично точно: видалити лише пошкоджені тканини, пролікувати складні канали, ідеально відновити форму зуба.

Важливо: ендодонтичне лікування – це показання до встановлення коронки. Звичайно ж, після лікування каналом лікар відновить зуб композитним матеріалом, однак такий зуб все одно потребує зміцнення коронкою. Тому після лікування каналів зверніться до наших стоматологів-ортопедів!

Застосування якісного знеболювання, нетоксичних медикаментів та створення затишної спокійної атмосфери роблять навіть таку непросту та тривалу процедуру, як лікування кореневих каналів, максимально комфортною у клініці Dr.Dental. Ви подивіться свій улюблений фільм, а зуб за цей час буде повністю вилікувано та відновлено!

Лікування зубних каналів під мікроскопом

Неякісна обробка кореневих каналів у більшості випадків призводить до передчасної втрати зуба. Тому важливо звертатися по стоматологічну допомогу в ту клініку, де працюють досвідчені ендодонтисти, які використовують перевірені ефективні методики. Сама ж стоматологія має бути обладнана інноваційним терапевтичним та діагностичним обладнанням.

Ми запрошуємо до нас усіх, хто бажає зберегти функціональність своїх зубів та продовжити їм життя на максимально тривалий термін. Гарантуємо кожному високу якість ендодонтичних послуг будь-якого рівня складності.

Залишити коментар


   



Запишіться на прийом

Відправляючи цю форму, ви підтверджуєте свою згоду з політикою передачі і використання даних на цьому сайті