Dr.Dental

Клініка Шигаріних

Чому металокерамічні коронки?

08.04.2024
рубрика: Ортопедичне лікування
переглядів: 22
Металокерамічні коронки – це такі елементи, які замінюють втрачену частину зуба, заповнюючи повноцінну жувальну функцію та повертаючи естетичну привабливість. Вона є металевою основою, на яку робиться керамічне напилення, що повторює анатомію рідного зуба. Кераміка має природну прозорість і їй можна надати різні відтінки.
 

Види металокерамічної коронки


За типом конструкції такі вироби поділяються на:
  •      Незнімні протези. Вони фіксуються на стоматологічний клей без зняття.
  •      Знімні протези. Вгорі коронки є спеціальний отвір, через який проводиться кріплення за допомогою гвинта. Далі воно пломбується матеріалом кольору коронки. Іноді такий протез можна знімати для чищення.

За матеріалом виготовлення основи металокерамічні коронки можна розділити на два види:
  •      Із дорогоцінних металів. У цьому випадку використовується каркас із сплавів золота, платини або паладію. Найголовніша їхня перевага полягає в гіпоалергенності. Організм не сприймає їх як чужорідні, тому запалення таких встановлених коронок виключається. Підвищена тут і естетична складова: своєрідна жовтизна бази надає виробу природнішого вигляду. Проте цінник таких протезів досить високий.
  •      З недорогоцінних металів. Добре зарекомендували себе кабальтохромовий та нікельхромовий сплави. Вони мають найбільш доступну вартість, завдяки чому одна коронка обходиться клієнту не дорого. Вони досить надійні та відмінно виконують своє призначення. Однак у деяких випадках можуть спричиняти алергічні реакції.

Ортопедична стоматологічна клініка Dr.Dental. Клініка Шигаріних надає якісні консультації та послуги стоматолога ортопеда з протезування зубів за найдоступнішими цінами. Наш центр ортопедичної стоматології визнаний одним із найпрестижніших.
Клініка надає якісні послуги з ортопедичної стоматології та протезування зубів в Одесі, записатися на прийом, консультацію до стоматолога-ортопеда, дізнатися ціни ортопедичної стоматології можна на сайті - залиште заявку і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.

 

Залишити коментар


   



Запишіться на прийом

Відправляючи цю форму, ви підтверджуєте свою згоду з політикою передачі і використання даних на цьому сайті